user_mobilelogo

FAQ Sportmethart


Maatwerk in begeleiding welke aansluit bij jou persoonlijke doelstelling en de stok achter de deur om net die extra inspanning te leveren, en verschil is de kwaliteit die wij geven en garanderen tot succes!

 


Voor iedereen of je nu  jong , oud, dik ,dun bent wij helpen iedereen naar gewenste doelstelling!  Op ieder zijn/ haar niveau is progressie te halen. We begeleiden klanten met topsportachtergrond tot revalidanten en mensen met lichamelijke klachten, bewegingsbeperking etc.

 


Ja dat kan, we werken ook veel met duo-pakketten, waarbij we beide klanten kunnen ondersteunen bij hun trainingsprogramma. Sport met hart beschikt over ervaren trainers die uitstekend aanpassingen kunnen doen als je samen traint.

 


Je kan je  voorkeur aangeven ,veelal slagen wij erin om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Uiteindelijk gaat het erom dat wij een veilig en vertrouwd sportklimaat creëren.

De dagen en tijden bepalen we in onderling overleg. SportmetHart heeft als grote voordeel dat we met een team van trainers werken, waardoor continuïteit van de training  wordt gegarandeerd.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over Sportmethart schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl