user_mobilelogo

Deskundigheid op elk niveau

In de trainingsbox van Sport met Hart

Het professionele trainersteam van Sport met Hart zorgt voor goed opgebouwde en resultaatgerichte trainingen. Afgestemd op wat jij wilt bereiken. Je zult versteld staan van wat allemaal haalbaar is door functioneel trainen. Dus in onze trainingbox geen rondjes op fitnessapparaten of saaie trainingen. Sport met Hart is bovendien deskundig in het analyseren van bewegingen en het aanleren van technieken. Op elk niveau of je nu een obese beginner of zeer geoefende sporter bent.

Wil je aan specifieke spiergroepen werken, afvallen, in topconditie zijn voor een wedstrijd of heb je beperkingen door een blessure? Dan maken we hiervoor een maatprogramma met bijbehorend tijdspad onder goede begeleiding. Dit kan ook aangevuld worden met gericht voedingsadvies of Fittergy sportvasten. Ook dat soort expertise mag je van ons verwachten. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om je te adviseren en stimuleren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Zowel qua sport, vitaliteit als gezondheid.


Onze overtuiging

Lichamelijk achteruitgang en ziekte zijn te voorkomen met een preventieve en actieve leefstijl. Dankzij onze visie op sporten en voeding leveren wij met persoonlijke adviezen een bijdrage aan een vitaler en gezonder leven van onze klanten.


Jouw verwachting

Professionele trainers met passie om je te begeleiden en jouw sportieve prestaties te verbeteren. Van topsporter tot een obese beginner. Wij beloven je dat je meer uit jezelf kunt halen met onze effectieve en resultaatgerichte trainingen.

Deel onze info via:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl