user_mobilelogo


Verbrand 3 tot 6 kilo vet in 10 dagen!

Sportvasten is een krachtige 10-daagse kuur gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat je lichaam een switch van suiker- naar vetverbranding maakt.

Gedurende tien dagen krijg je een specifiek voedings- en trainingsprogramma met enkele vastendagen en een meting van de urine op ketonen waarde. 


Als Ex sporter
( schaatsen) starte ik in 2005-2006 met nuchter trainen. Dit bestond uit:  1.5 uur op de race fiets of 45 min duurloop in de ochtend, dat werkte zo positief dat de interesse naar de 10-daagse trainingsmethode "make the switch"  bij fittergy mij belangstelling toonde. Hun verrichte onderzoeken en de wetenschap achter sportvasten zijn aantoonbaar en onderzocht!  Ieder lichaam is anders maar één ding is zeker, iedereen wilt zijn / haar energie zoveel mogelijk uit vetten halen. Een goede vetverbranding zorgt voor een betere conditie en fitheid! 

Door anders te eten, meer te bewegen en op een verantwoordelijk manier je te laten begeleiding, is sportvasten een ideale stap naar succesvol resultaat op je lichaam en geest!  

Als  personalcoach en sportvastencoach begeleidt ik iedereen met succes en durf de garantie te geven dat het effect groot is op je gezondheid!

Ga voor verantwoordelijk afvallen, en wordt happy door je energieker te voelen!

mocht u belangstelling hebben of heeft u vragen stuur een mail of neem contact op! 

Deel onze info via:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl