Sportvasten is een krachtige 10-daagse trainingskuur gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat je lichaam een switch maakt van suiker- naar vetverbranding.
Gedurende tien dagen krijg je een specifiek voedings- en trainingsprogramma met een aantal vastendagen. Daarbij wordt een meting gedaan van ketonen waarde in de urine.

Als ex-topsporter (schaatsen) startte ik in 2005-2006 met nuchter trainen. Dit bestond uit: 1.5 uur op de racefiets of een duurloop van 45 minuten in de ochtend. Dit werkte zo positief dat de interesse naar de 10-daagse trainingsmethode “Make the switch” van Fittergy gewekt werd. Met onderzoek hebben zij de werking van sportvasten wetenschappelijk aangetoond. Ieder lichaam is anders maar één ding is zeker, iedereen wil zijn/haar energie zoveel mogelijk uit vetten halen. Een goede vetverbranding zorgt voor een betere conditie en fitheid!
Door anders te eten, meer te bewegen en je op een verantwoorde manier te laten begeleiding is sportvasten de ideale stap naar succesvol resultaat voor zowel je lichaam als je geest!

Als personal trainer en sportvastencoach begeleid ik iedereen met succes en durf ik de garantie te geven dat het effect op je gezondheid groot is.

Is uw belangstelling ook gewekt? Of heeft u vragen neem dan contact op! Ga voor verantwoordelijk afvallen, en wordt happy door je energieker te voelen!

Ervaar een gratis proefles

Schrijf je in voor één van onze proeflessen en start met het behalen van je doelen.

GRATIS PROEFLES