Personal training van Sport met Hart is maatwerk waardoor ik al mijn doelen op het gewenste tempo kan behalen. Bij fysieke klachten wordt de training zo ingericht dat je juist daar extra vooruitgang merkt. Bovendien zit er veel afwisseling in de trainingen. Al met al heb ik meer kracht, ben ik flexibeler en minder last van mijn rug.

Jeroen

Personal training

Ik voel me vitaal, fit, sterk en super energiek. De persoonlijke aandacht en de serieuze maar tegelijkertijd gezellige trainingen waardeer ik enorm. Iedere workout is anders, maar de uitdaging is altijd goed op maat.

Serge

Personal training

De kwaliteiten van Sandra en Martijn zijn een belangrijke reden voor mij om bij Sport met Hart te trainen. Ik ben fitter, leniger en sterker door de trainingen op maat. Verbeterpunten geven ze meteen aan en worden bovendien snel verwerkt in de trainingen.

Bert

Personal training

Bij Sport met Hart krijg ik continu afwisselende trainingen die zijn afgestemd op wat ik kan en wil bereiken: meer conditie en een fitter lichaam. Inmiddels voel ik me minder vermoied, sterker, energieker en heb ik bovendien meer plezier in het sporten. Er wordt goed gekeken naar hoe oefeningen worden uitgevoerd en wat je als persoon nodig hebt om te verbeteren. Je wordt geholpen alles uit jezelf te halen.

Chantal

Personal training

Ik voel me fitter, gezonder, energieker en zit strakker in mijn lijf. De personal training is goed afgestemd op mijn niveau en klachten en ze weten er steeds weer iets anders van te maken. Al met al vind ik de trainingen goed verzorgd en Sport met Hart persoonlijk, professioneel, motiverend en “lekker” streng.

Margreet

Personal training

Sinds mijn trainingen bij Sport met Hart merk ik flinke verbeteringen op het gebied van voetbalgerelateerde blessures. Bovendien ben ik ook algeheel fitter. Elke training is gericht op mij en mijn doelen en er wordt goed gelet op de juiste uitvoering.

Roy

Personal training

De trainers van SportMetHart hebben de kwaliteiten die ik zocht. Door het trainen bij SMH ben ik fitter, sterker en leniger geworden. Ik waardeer inhoudelijk de afwisseling van het trainingsprogramma en het maatwerk. De trainers geven verbeterpunten t.a.v. mijn houding waardoor ik beter presteer.

Ria de Jong

CrossFit

“Als je in een conditionele put zit krikken zij je fysiek op. Het zijn zelf topsporters en toptrainers die je steeds een stapje verbeteren. Sterker, betere conditie, slanker en fitter. Dankzij SportMetHart voel ik me de hele dag top!”

Rob Dijkstra

CrossFit

“Sinds ik sport bij SportMetHart voel ik mij fysiek maar ook mentaal veel sterker en fitter. Je leert je eigen grenzen verleggen en merkt dat je lichaam veeel meer kan dan je denkt.”

Ingrid de Jong

CrossFit

“Zeker weten Sandra! Vandaag ook goed met je getraind. Ondanks mijn golferselleboog toch zeer effectieve training gehad. Elleboog ontlast en andere spieren juist daardoor getraind! En het mooiste is dat ik daardoor geen pijn had. Dat kan alleen met professionele begeleiding.”

Jellien de Jong

Personal Training

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!