Voor vitaliteit en een gezond gewicht

Naast het sporten kun je bij Sport met Hart terecht voor deskundig voedingsadvies en sportvasten. Afhankelijk van jouw doel geven wij een passend advies en zorgen voor de juiste begeleiding. Wil je afvallen in combinatie met sporten, je sportprestaties verbeteren of je basisconditie verhogen? Met onze adviezen gaat je dat zeker lukken!

Fittergy sportvasten

Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daags gezondheidsprogramma waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (metabolic switch). Tijdens de kuur sport je dan ook om vet te verbranden. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilo af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilo. Sportvasten is een heel goede methode om sportprestaties en het duurvermogen te verbeteren of de basisconditie te verhogen. Tijdens het Fittergy sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te maken. Een intakegesprek is van belang om te bepalen of je kunt deelnemen aan het sportvastenprogramma en hoe we je het beste kunnen begeleiden. Neem hiervoor contact op met Sandra ’t Hart.

Voedingsadvies

Waar een diëtiste vooral let op calorieën en vetten, let een orthomoleculair therapeut op de stoffen die in voeding zitten en de reactie die ze teweegbrengen in het lichaam. Dit uit zich bijvoorbeeld in vermoeidheid, maag- en darmklachten, verminderde weerstand ed. Met aanpassingen in het eetpatroon en het toevoegen van supplementen wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd, worden tekorten aangevuld en zal je lichaam sterker en fitter worden. Ook kunnen de veranderingen invloed hebben op jouw lichaamsgewicht, in positieve zin. Een intakegesprek is van belang om voor het juiste voedingsadvies en begeleiding. Neem hiervoor contact op met Sandra ’t Hart.

Ervaar een gratis proefles

Schrijf je in voor één van onze proeflessen en start met het behalen van je doelen.

GRATIS PROEFLES