In de trainingsbox van Sport met Hart

Het professionele trainersteam van Sport met Hart zorgt voor goed opgebouwde en resultaatgerichte trainingen. Afgestemd op wat jij wilt bereiken. Je zult versteld staan van wat allemaal haalbaar is door functioneel trainen. Dus in onze trainingbox geen rondjes op fitnessapparaten of saaie trainingen. Sport met Hart is bovendien deskundig in het analyseren van bewegingen en het aanleren van technieken. Op elk niveau of je nu een obese beginner of zeer geoefende sporter bent.

Wil je aan specifieke spiergroepen werken, afvallen, in topconditie zijn voor een wedstrijd of heb je beperkingen door een blessure? Dan maken we hiervoor een maatprogramma met bijbehorend tijdspad onder goede begeleiding. Dit kan ook aangevuld worden met gericht voedingsadvies of Fittergy sportvasten. Ook dat soort expertise mag je van ons verwachten. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om je te adviseren en stimuleren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Zowel qua sport, vitaliteit als gezondheid.

Onze overtuiging

Lichamelijk achteruitgang en ziekte zijn te voorkomen met een preventieve en actieve leefstijl. Dankzij onze visie op sporten en voeding leveren wij met persoonlijke adviezen een bijdrage aan een vitaler en gezonder leven van onze klanten.

Jouw verwachting

Professionele trainers met passie om je te begeleiden en jouw sportieve prestaties te verbeteren. Van topsporter tot een obese beginner. Wij beloven je dat je meer uit jezelf kunt halen met onze effectieve en resultaatgerichte trainingen.

DE TRAINERS

Sandra 't Hart
Sandra 't HartPersonal Trainer
Ik heb de kwaliteiten in huis om het maximale uit iemand te halen op een verantwoorde en gecontroleerde manier!
Martijn van der Sijde
Martijn van der SijdePersonal Trainer
Ik wil mensen trainen en begeleiden met als doel het realiseren van een verbetering van fitheid en daarmee de kwaliteit van leven!
SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

EEN KIJKJE IN ONZE BOX

Ervaar een gratis proefles

Schrijf je in voor één van onze proeflessen en start met het behalen van je doelen.

GRATIS PROEFLES